Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/valbytandlaegen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/valbytandlaegen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Hvilke slags tandlæger findes der? - Tandlæge I Valby - Få Professionel Behandling til Fair Pris
Åbningstider:
Mandag til Lørdag: 08 - 18
Kontakt os:
+45 00 00 00 00

Hvilke slags tandlæger findes der?

Hvad er en mund –og kæbekirurg?

Mund –og kæbekirurger er tandlæger med speciale i kirurgi i mund, ansigt og kæber. Efter fire års tandlægeskole, får kirurger 4-7 års sygehus-baserede kirurgisk og medicinsk uddannelse, som forbereder dem til at gøre en bred vifte af procedurer, herunder alle typer kirurgi af både knogler og bløde væv i ansigtet, mund og hals.

Hvad er en Periodontist?

Periodontist er tandlæger som, specialiserer sig i diagnosticering og behandling af paradentose (tandkøds) sygdom.De har haft omfattende uddannelse med yderligere to års studier efter tandlægeskolen. Som specialister bruger de deres tid, energi og færdigheder til at hjælpe patienter pleje deres tandkød. En periodontist er en af de otte tandlægespecialister anerkendt af American Dental Association.

Hvorfor henviser din tandlæge dig til en Periodontist?

Din tandlæge har fastslået, at dit tandkød kræver særlig behandling. Enperiodontist og tandlæge arbejde sammen som et team til at give dig den højeste grad af pleje. De vil kombinere deres erfaring til at anbefale den bedste behandling til rådighed for dig og samtidig holde hinanden informeret om dine fremskridt.

 Hvad er en Endodotist?

En endodontist undersøger, diagnoser og behandler sygdomme og destruktive processer som fx skader på og af tænderne.

En endodontists undersøger patienter via røntgenbilleder og pulp tests, for at fastslå levedygtigheden i pulpen og vævet. De vurderer deres resultater og ordinere en behandlingsmetode for at forhindre tab af tænder.

Hvad er en Prosthodontist?

En prostthodontistundersøger og diagnoser handicap forårsaget af tab af tænder og bærende konstruktioner. De formulere og udføre behandlingsplaner for opførelsen af korrigerende proteser til at genoprette korrekt funktion og æstetik i mund, ansigt og kæbe.

Hvad er en Pædiatrisk tandlæge?

En pædiatrisk tandlæge har yderligere mindst to års uddannelse ud over tandlægeskolen. Den supplerende uddannelse fokuserer på håndtering og behandling af et barns tænder, børns adfærd, fysiske vækst og udvikling, og de særlige behov, som børns tandpleje. Selvom begge typer af tandlæger er i stand til at behandle dit barns mundtlige sundhedspleje behov, er en pædiatrisk tandlæge, hans eller hendes personale, og endda indretningen af klinikken gearet til at tage sig af børn. Hvis dit barn har særlige behov, bør pleje fra en pædiatrisk tandlæge overvejes.

Hvad er en specialtandlæge?

En specialtandlæge forebygger og behandler mund, tænder og kæbe problemer. Ved hjælp af bøjler på tænderne, holdere og andre enheder, vil en specialtandlæge hjælpe med at rette en persons tænder og på den måde rette kæberne op.

Odontologer behandler børn for mange problemer, herunder at have overfyldte eller overlappende tænder eller har problemer med kæbens vækst og tandudvikling. Disse tand og kæbe problemer kan være forårsaget af huller i tænderne, miste baby tænder for tidligt, ulykker eller vaner som tommelfinger sutning. Disse problemer kan også være genetisk eller arvet.

Hvorfor vælge en specialtandlæge?

Din tandlæge eller en af dine forældre kan anbefale det, fordi de ser et problem med dine tænder eller kæbe. Eller et barn, der ikke kan lide den måde, hans eller hendes tænder ser ud og måske bede om at se en specialtandlæge.

 

 

 

 

 

 

 

Similar Articles

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>